Prva dama Francuske, Carla Bruni Sarkozy odlučna je u namjeri da ima još jedno dijete. Svjesna da je ušla u peto desetljeće te da su moguće komplikacije oko prirodne trudnoće, bivša manekenka je uzela u obzir i posvojenje

Najpoznatiji bračni par Francuske, Sarkozy- Bruni slavi prvu godišnjicu braka. Bivša planetarno poznata manekenka, danas pjevačica i supruga francuskog predsjednika, Carla, otkrila je kako za godišnjicu najviše želi - dijete! U 41-godišnjoj Bruni probudili su se majčinski osjećaji i želja da proširi, već sada, mnogobrojnu obitelj. Svjesna svojih godina, Carla je u obzir uzela i posvojenje djeteta.

Želim roditi Sarkozyjevo dijete, ali ne znam je li to u mojoj dobi moguće. No, neću se boriti s prirodom. Ako ne bude išlo prirodnim putem, dijete ćemo posvojiti!', rekla je Carla.

'Želim roditi Sarkozyjevo dijete, ali ne znam je li to u mojoj dobi moguće. No, neću se boriti s prirodom. Ako ne bude išlo prirodnim putem, dijete ćemo posvojiti!', rekla je Carla Bruni.

Zbog jakih majčinskih nagona Carla je najavila osnivanje zaklade za razvoj obrazovanja, čitanja i kulture među mladima.

Javnosti poznata kao 'žderačica muškaraca', Carla, već ima 8-godišnjeg sina, čiji je otac jedan francuski filozof. No, ona želi podariti dijete svom sadašnjem suprugu i ponovno osjetiti čari majčinstva.Time bi se pridružila krugu poznatih, poput Madonne, Angeline Jolie ili Meg Ryan, koji su također posvojili djecu. Izjavila je kako bi svoje dijete jednako voljela i da joj ga, kao u priči, netko ostavi u košari ispred vrata.

'Biti nekome majka znači biti to cijeli život, a ne samo onih devet mjeseci dok dijete nosiš u utrobi. Razmišljamo li na taj način, posvojenje je možda najčišći oblik majčinstva', vjeruje Carla.

Iako je javnost bila sumnjičava oko braka Sarkozy- Bruni i davala im vrlo male šanse, pokazalo se da je njhova veza jaka i neraskidiva. Prva dama prati predsjednika na svakom koraku i uvijek plijeni pozornost.

Godina dana je iza njih, a možda će već drugu godišnjicu slaviti s prinovom. Sarkoziju bi to bilo četvrto dijete. Francuski predsjednik ima tri sina iz braka s Cecilijom koju je ostavio upravo zbog lijepe Karle.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju