Otvoren je još jedan trgovački centar koji se prostire na 26 tisuća kvadratnih metara te nudi 70 trgovina popularnih domaćih i stranih brandova. Na otvorenje Garden Malla pohitali su i mnogi slavni.

Garden Mall, prvi trgovački centar treće generacije u istočnom dijelu Zagreba, smješten u Gornjoj Dubravi je otvorio svoja vrata.

Uz otvorenje više od 70 trgovina popularnih domaćih robnih marki i svjetskih brandova od kojih neki po prvi put dolaze u Hrvatsku, Garden Mall je kreirao 500 novih radnih mjesta što je za svaku pohvalu.

Za mnoge celebritije ovo je oaza u kojoj će peglati kartice i kupovati odjeću po zadnjoj modi, pa su već na otvorenju morali provjeriti kakva je ponuda

Na ovorenje, koje je bilo uistinu posebno, došlo je mnogo slavnih osoba, a šoping i dobru zabavu u Garden mallu potražili su i bivši farmeri Dino Bubičić, Ivana Paris i Petra Maroje.

Centar je otvorio zagrebački gradonačelnik, Milan Bandić koji je pred ulaz zasadio drvce koje mu je u ruke spustio padobranac. Domaće zvijezde nisu mogle dočekati da provjere koje sve trgovine nudi ovaj centar pa su već prvog dana kupovale po akcijskim cijenama.

U sklopu Garden Malla otvoren je i muški multibrand lifestyle store Men's Locker. U nizu etabliranih brandova muške odjeće, kao što su Chaps by Ralph Lauren, CK Jeans, Fred Perry i Converse po prvi puta u Hrvatskoj našle su se i dvije posebne modne marke Sean John, modna marka američkog rappera P.Diddyja i K1X, legendarni košarkaški brand koji je sa terena prešao na ulice.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju