Po mnogima najljepša glumica Charlize Theron vrijeme najradije provodi u dugim šetnjama sa svojim ljubimcima. Zatreba li kojemu od njih veterinarska pomoć, ona će prekinuti sve i pobrinuti se da im ništa ne nedostaje

Ljepotica koja je ponosna vlasnica najpoželjnijeg kipića u Hollywoodu, Oscara, mami uzdahe gdje god se pojavi. Česta gošća crvenih tepiha aktivna je i kada je riječ o zaštiti životinja. Ona i njezin ljubimac Tucker zajedno su snimili kampanju za PETU, u sklopu koje je ova prekrasna glumica podsjetila sve vlasnike ljubimaca, da ukoliko ne bi nosili krzno svojih životinja, ne kupuju odjeću izrađenu od krzna.

Glumica Charlize Theron se ne optrerećuje odijevanjem, pa ipak uvijek uspijeva izgledati izvanredno bez obzira je li u svečanim kombinacijama ili se odjenula za dnevnu prigodu.

Što to Charlize krije ispod crnog balonera

Iako bi mnogi voljeli biti u njezinom zagrljaju, to mjesto pripada samo glumcu Stuartu Townsendu. Mediji su ih već nekoliko puta pokušavali razdvojiti i to nakon što je Charlize otvoreno rekla kako joj brak ne znači ništa te priznala da zarađuje puno više od svog muškarca.

Usprkos glasinama njihova je veza i dalje stabilna, a njezina ljepota s godinama sve više dolazi do izražaja. To su prepoznali i mnogi brendovi, među njima i Dior i Loreal.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju