Za većinu žena walk-in ormar je san snova, no za Claudiu Schiffer nije dovoljna niti soba. Njemački supermodel svoju odjeću čuva u skladištu za helikopter, a u njemu se nalaze neki od najljepših primjeraka Chanela, Valentina...

Za većinu žena walk-in ormar je neostvarena želja iz snova. No, za njemačku manekenku Claudiju Schiffer nije dovoljna niti soba, jer ona svoju odjeću čuva u hangaru za helikopter.

Željela sam sačuvati odjeću koju sam nosila proteklih dvadeset godina kako bi je mogla naslijediti moja kćerkica Clementine. Hangar je želio moj suprug, no ja sam ga pretvorila u svoj ormar

Claudia je naime ogromno skladište sagrađeno pokraj njezine vile od pet milijuna dolara pretvorila u svoju garderobu, a u njoj čuva svu odjeću koju je nosila u proteklih dvadeset godina.

Skladište-garderoba ima ugrađenu klimu koja se daljinskim upravljačem podešava tako da najbolje čuva odjeću. Odjeća je razdvojena na posebne odjele prema njezinom dizajneru.

Manekenka se odlučila na ovakav potez nakon što ju je njezin suprug redatelj Matthew Vaughn natjerao da raščisti svoje ormare. No, Claudia je željela sačuvati svoju odjeću kako bi je mogla naslijediti njezina kćerka Clementine.

- Sačuvala sam svu svoju odjeću i sada je čuvam u našem skladištu koji je bio sagrađen za helikopter. Taj je hangar želio moj suprug, no sada u njemu čuvam svoju odjeću. Najviše imam Chanela, pa hangar izgleda kao Chanel butik, ispričala je manekenka.

U super skladištu nalaze se neki od kultnih Chanelovih modela, legendarne haljine Azzedina Alaije, velika kolekcija haute couture haljina, a specijalno mjesto rezervirano je za Claudijinu vjenčanicu od čipke koju je dizajnirao Valentino.

Claudijin ormar izgleda poput Aladinove pećine, ispričali su sretnici koji su imali prilike vidjeti gotovo raritetnu zbirku njezine odjeće.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju