Nježna Claudia Schiffer prije nego li je postala supermodel, sramežljivo se skrivala u zadnjim školskim klupama. No, zahvaljujući kamerama sramežljivost je odavno izgubila

Claudia Schiffer, jedna od manekenki iz generacije supermodela priznala je prije nego što se počela baviti manekenstvom bila jako sramežljiva.

S obzirom da nevjerojatnu količinu pažnje koju na sebe privlače lica s naslovnica, takva joj je osobina u početku predstavljala veliku prepreku.

Bila sam užasno sramežljiva i mrzila sam biti u centru pažnje

'Manekenstvo mi je ustvari bila izvrsna terapija. Surađujući s toliko puno različitih ljudi, dobrih i loših, natjeralo me izaći iz vlastite ljušture. Sva ta putovanja naučila su me da budem nezavisna. Makar, najvažnija lekcija bila mi je da svaki dan živim kao da mi je posljednji' objasnila je plavokosa manekenka.

Nježna Claudia u početku se niti nije htjela baviti tom naizgled glamuroznom profesijom.

'Nisam niti bila sigurna što je to. Bila sam užasno sramežljiva i mrzila sam biti u centru pažnje. U školi sam sjedila u posljednjem redu, prestrašena da bi me netko mogao pogledati' dodala je.

Seksipil i gola mirisna tijela Naomi, Eve i Claudije

Seksipil Claudije Schiffer raste s godinama

'Intenzivno sam se trudila ne analizirati druge ljude, i radila sam na tome da prestanem razmišljati o tome što drugi misle. S vremenom sam u tome postala sve bolja i bolje' istaknula je Claudia.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju