Prva dama HSLS-a, potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešič i njezin suprug Staško Adlešič, nakon dvadeset godina braka izrekli su sudbonosno 'da' i pred oltarom nacionalnog svetišta Majke Božje Bistričke

'Zajedno u dobru i u zlu' zavjet je koji su supružnici Adlešič izgovorili u crkvi Majke Božje Bistričke. Potpredsjednicu Vlade i njezinog supruga vjenčao je don Zlatko Koren, a sakramentu i ceremoniji prisustvovali su kumovi, najbliža rodbina i prijatelji, te naravno njihov sin Valentin.

Nakon ceremonije, dobro raspoložena Đurđa Adlešić kazala je kako se 'osjeća udano', a novinarima je objasnila i kako su željeli taj čin učiniti što je intimnijim moguće

Nakon ceremonije, dobro raspoložena Đurđa Adlešič kazala je kako se 'osjeća udano', a novinarima je objasnila i kako su željeli taj čin učiniti što je intimnijim moguće.

Đurđa je dugo vremena priželjkivala crkveno vjenčanje, a na taj je čin uspjela nagovoriti i svoga supruga Staška.

Sretni se par upoznao još za vrijeme srednjoškolskih dana kada je Staško svirao u bendu, a ona ga je pratila.

-Staško uvijek kaže kako se morao žrtvovati zbog mene, jer je neke kazališne predstave morao gledati nekoliko puta. Hamleta je primjerice gledao četiri puta, ispričala je Đurđa kroz smijeh i dodala kako je zauzvrat bila ne mnogo dobrih koncerata.

Njihova mladenačka ljubav traje i danas, supružnici su jedno drugom najveća potpora, pa je crkveno vjenčanje još jedna kruna njihove ljubavi. Ipak, mladenci nisu otišli na medeni mjesec, jer su se nakon proslave morali vratiti na posao.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju