Danijela Martinović je otkrila Mirni Berend kako uživa u životu te ga živi punim plućima jer on nema reprizu. Oduševljena poštanskom markom sa svojim likom jedva čeka da počne slati pisma i razglednice po sistemu poliži i zalijepi

Susjedna država razveselila je Danijelu markom s njezinim likom, no sada će Slovenci morati pljuvati po njoj ili je oblizivati. Smeta li to pjevačici priupitala ju je Mirna Berend.

'Ja sam za oblizivanje, nisam za pljuvanje', kroz smijeh je rekla Danijela.

Nakon koncerta koji je održala u Murskoj Soboti organizatori su pjevačici uručili marke na četiri različite podloge pa će Danijela sada ponovno početi slati pisma i razglednice.

Pjevačica koja skriva samo svoj privatni život bez susprezanja je odgovorila na pitanje koliko ima godina.

Danijela: Volim Grašu i radimo na prinovi!

38-godišnja pjevačica misli kako je život predivan, a mediji i kozmetička industrija nas samo siluju i odvlače od biti života.

'Imamo jedan jedini život koji je savršen. Svaki period je poseban i moramo ga živjeti', rekla je Danijela.

Vrckave su djevojčice jer tako pristupaju životu, no smiješno je tako nazvati jednu ženu. Ja sam optimistična i energična, rekla je.

Splitska pjevačica se na pragu 40. skinula i smatra kako si osobe u showbiznisu tako nešto mogu dopustiti.

'Zašto to nije normalno kada se napravi s 40.? To su napravile Julianne Moore i Sophia Loren u 70-oj', rekla je.

Danijela je progovorila i o svojoj guzi koja je provirila na humanitarnom koncertu te naglasila kako guza ima svaki dan gdje god se okrene. Taj potez ne smatra gafom stilista.

U receptu za savršenu vezu Danijela je navela odvojen odlazak na godišnji odmor i proslavu Nove Godine.

'Mislim da ljudi u vezi moraju imati odmak. Nesvjesno postanemo ono što partner traži od nas i zato nam je potrebno vrijeme za sebe', pojasnila je svoj recept.

Danijela smatra kako je novinari na pragu četrdesete ne bi trebali popisivati kao vrckavu pjevačicu.

'Vrckave su djevojčice jer tako pristupaju životu, no smiješno je tako nazvati jednu ženu. Ja sam optimistična i energična', rekla je.

Na kraju je Danijela rekla kako nema ništa protiv narodnjaka i zapjevala stari hit 'Kad zamirišu jorgovani', a Mirna ju je pohvalila riječima: 'Moram priznati kako se kod nas rijetko čuje pjevačica koja može pjevati uživo!

Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju