Beckhamovi su proslavili svoje pre-Valentinovo. Odabrali su London, odsjeli u najskupljem hotelu u kojem noćenje košta 100 tisuća kuna, jeli u najskupljem restoranu u kojem pizza košta 1 000 kuna i naposljetku proveli burnu noć. Ljubav nema granica, zar ne?


Vicky se uputila iz zajedničkog doma u Los Angelesu, a David iz obližnjeg Milana.

Odsjeli su u luksuznom Claridge's hotelu u kojem noćenje stoji 100 tisuća kuna, a bračni par koštao je 200 tisuća kuna. Na avionske karte, naravno u high classu potrošili su Vicky 20 000 kuna, a David 7 tisuća kuna, dodamo li tomu cijenu večere u njihovom omiljenom restoranu Gordon Ramsay's od čak 15 tisuća kuna dolazimo do cifre od 250 tisuća kuna.


Još nije poznato što su supružnici poklonili jedno drugom, no s obzirom na apetite ne sumnjamo kako se radilo o skupocjenim poklonima. Da podsjetimo David je voljenoj nedavno poklonio Birkin torbu optočenu dijamnatima koja stoji 640 tisuća kuna.


Izvori tvrde kako je bračni par izgledao sretno. Viđeni su kako izmjenjuju nježnosti u restoranu i na ulazu u hotel. A Davidov jutarnji look svjedoči burnoj noći. Davida ovaj tjedan očekuju dvije važne utakmice za Englesku i AC Milano, dok Vicky ne želi propustiti tjedan mode u New Yorku.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju