Mister Hrvatske i bivši dečko Vlatke Pokos, Dino Bubičić s novopečenim prijateljem Markom Grubnićem otputovao je i St. Jakob u istočni Tirol gdje su unajmili luksuzan apartman. Društvo im je pravila bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić

Stilist Marko Grubnić i Mister Hrvatske Dino Bubičić koji je svoju popularnost osvežio sada već propalom vezom s Vlatkom Pokos, otputovali su na skijanje u St. Jakob u istočni Tirol.

Dvojica mladića unajmili su luksuzan apartman i uživali u snježnim radostima, ali i wellness tretmanima. Dino je na skijanje otputovao na nagovor Marka Grubnića koji mu je savjetovao kako bi, nakon svega, bilo dobro otići na odmor i relaksirati se, a kako je Grubnić izjavio za jedan tjednik 'veže ih mnogo više stvari od prijateljstva'.

Dino Bubičić: 'Seks s Vlatkom bio je super'

Kako bi svom novom prijatelju uzvratio na lijepim riječima, Mister Hrvatske kazao je kako 'mu je Marko srodna duša u mnogo stvari, a to govori više od svega'.
Dino je, zahvaljujući Marku, prvi put stao na skije, a u apartmanu im se uskoro pridružila i bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić. 

Njezin dečko Azer Berber s prijateljima je otputovao na skijanje na Jahorinu. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju