Starleta i zvijezda burleske Dita Von Teese u intervjuu za britansko izdanje časopisa Hello! otkrila je tajnu ne samo poslovnog već i privatnog uspjeha. Ona, naime muškarcima daje prednost i sebe predstavlja kao lovinu puštajući da ju oni zavode.

Dita von Teese razvila je posebnu strategiju zavođenja muškaraca. Naime, ona od njih bježi dajući im dovoljno prostora da je shvate kao 'lovinu' za kojom teže. Sebe u toj igri gleda kao pobjednicu, dok muškarce doživljava kao žrtve.

Otkrila je kako se ne služi agresivnim metodama prilikom zavođenja muškaraca, jer kako ta 37- godišnjakinja kaže, puno je lakše pustiti ih da odrade sve umjesto nje.

'Nisam razvila tehniku zavođenja muškaraca jer je svaki različit. Moraš prvo upoznati žrtvu. Kod mene je uvijek palilo što sam im dozvoljavala da mi prilaze', objasnila je Dita.

'Nisam agresivna. Ne zavodim muškarce, da bi ih kasnije uništila! Volim biti lovina i glumiti nedostižnu', rekla je.

Ova njezina izjava iznenadila je mnoge budući da je bila u braku s gotičkim rokerom Marilynom Mansonom koji ju je i motivirao da se počne odijevati poput pin-up djevojke.

Dita Von Teese: Potaknite seksualnu moć!

Veličanstveni nastup Dite Von Tesse

Priznala je i kako je tom stilu odijevanja pribjegla jer nikad nije smatrala kako posjeduje tipičnu ljepotu i ne smatra se lijepom bez šminke.

'Što god da napravim, nikad neću biti osoba poput Gisele Bundchen, pa koristim glamur i zanimljive odjevne kombinacije kako bi izrazila svoju seksepilnost', dodala je Dita

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju