Brad i Angelina odlučili su prve dane nove godine provesti s djecom na Broadwayju te se još jednom uvjerili kako ih nije lako dovesti u red. Iste probleme je imala i mama Victoria Beckham koj ase morala boriti s dječjim suzama na aerodromu

Najpoznatiji i najseksepilniji mama i tata na svijetu, Brad i Angelina iskoristili su prve dane nove godine i pohitali na Broadway u društvu četvero od svoje šestero djece.

Mjuzikl 'Mary Poppins' je kao stvoren za osmogodišnjeg Madoxa, četverogodišnjeg Paxa Thiena, šestogodišnju Zaharu i trogodišnju Shiloh, no dolazak do kazališta i ulazak u dvoranu s četvero klinaca pokazao se kao problem, no spretna Angelina i Brad su već naučili stati na kraj najmlađim članovima obitelji.

Strastvena Angelina u ljutnji skida Brada

Mama od formata je i Victoria Beckham koja je sa sinovima je Brooklynom, Romeom i Cruzom stigla na aerodromu u Los Angelesu. Najmlađi od trojice dječaka, Cruz je iz aviona izašao u suzama. Iako odjevena u uske traperice i vrtoglave potpetice Victoria je spretno i brzo projurila kroz aerodrom skrivajući se od paparazza ispod šešira kako bi djecu što prije vratila kući, na sigurno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju