Slavni parovi često izgledaju poput blizanaca, barem kada je u pitanju odjeća. Usklađivanje je postalo obavezno pa dame kontroliraju svoje partnere prije izlaska pred paparazze, a sve kako bi izgledali kao sretan i lijep par

Glavna diva među zvijezdama Mariah Carey voli bijelo, a taj modni trend je prihvatio i njezin mlađahni suprug. Zimska atmosfera natjerala ih je da se odjenu toplo, a bijelim kaputićem su zaogrnuli i kućnog ljubimca.

Nicole Kidman i njezin suprug Keith Urban vole crnu boju, traper i kožu. Sudeći po zadovoljnom izrazu na licu oskarovke Keith je uspio i odjenuo se baš onako kako je ona to zamislila!

I top model Heidi Klum je imala veliki utjecaj na supruga Seala. Kako bi i na utakmici potvrdili status presretnog i usklađenog para prije izlaska iz kuće na glave su stavili šilt kape za 'sportski look'.

Nicole Sheridan pala je pod utjecaj dečka Lewisa Hamiltona pa je skupu dizajnersku odjeću na trenutak zamijenila bojom njegovog tima. Tamnoputoj ljepotici i narančasta odlično pristaje.

Svoju ljubvav je izborom odjeće najbolje dokazao komičar Jim Carrey. On je odjenuo kupaći kostim svoje djevojke Jenny McCarthy i prošetao plažom na oduševljenje paparazza.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju