Očajna kućanica Eva Longoria Parker se uz stalne glumačke obaveze te pružanje podrške suprugu Tonyju Parkeru na parketu stigne baviti i dobrotvornim radom u udruzi koja pomaže u poboljšavanju kvalitete života djece oboljele od raka i njihovih obitelji.

Glumica Eva Longoria Parker šali se kako njezini prijatelji smatraju da ona ima dvije brzine, za pokret i odmor, koje i opisuju način života kojim ova glumica živi. Ne samo da je stalno u pokretu već i gotovo sve svoje slobodno vrijeme provodi radno.

I glumičin suprug košarkaš Tony Parker također ima tu osobinu i živi sličnim tempom života zbog čega se ovaj bračni par tako dobro razumije.

'Volimo putovanja, hranu, vino, plaže, smijeh i glazbu. Živimo zdravim načinom života i konstantno radimo na našim tijelima', objašnjava Eva.

Kako bi sve stizala potrebno je dobro isplanirati svaku sekundu dana, što Evi uspješno polazi za rukom.

Blagoslovljena sam životom kojim živim, zbilja se ne mogu žaliit, rekla je glumica

'Uspješno balansiram između snimanja serije, Tonyjevih košarkaških utakmica i dobrotvornog rada.', pohvalila se zaposlena glumica.

Ujedno otkriva i ključ uspjeha u uspješnom držanju uzda svog života: 'Ključ za uspjeh je ravnoteža i zdrav razum. Uživam u svakom trenutku. Blagoslovljena sam životom koji živim i zbilja se ne mogu žaliti.'.

Glumica dosta vremena posvećuje dobrotvornom radu u udruzi koja pomaže u poboljšavanju kvalitete života za djecu oboljelu od raka i njihovih obitelji.

Eva Longoria ne voli kuhati

Neprepoznatljiva i seksi Eva Longoria

'Potrudite se postati aktivan građanin društva. Ja sam odlučila i želim doprinijeti u pozitivnom smislu bilo kroz rad, zabavu ili ljubav koju pružam suprugu i obitelji. Svi možemo ostaviti značajan trag koji će pomoći svijetu', savjetovala je.

Obožava vikende koje provodi sa suprugom. Ponekad čitav dan ostanu u krevetu i gledaju Discovery Channel. Priznala je i kako je suprugu najprivlačnija u u trapericama i širokoj majici.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju