Eva Mendes jedna od rijetkih glumica koja je otvoreno priznala da se ne srami koristiti svojim 'vrućim' izgledom prilikom dobivanja i igranja uloge

Seksipilnoj glumici Evi Mendes koja je u donjem rublju pozirala za reklamu Calvin Klein nema ništa protiv skidanja za potrebe reklamnog ili filmskog snimanja, ne smeta što posao dobiva zbog svog izgleda.

'Ne želim biti ukalupljena u neke stereotipe, ali ako za potrebe posla trebam podignuti stupanj seksualnosti ili zavodljivosti ja to učinim. To nije slučajno, već dio uloge koja se od mene zahtjeva' otkrila je glumica.

Cenzura za pakleno seksi Evu Mendes

Ako procijenim da je za neku ulogu potrebno pokazati golo tijelo, ja ću to i učiniti'Ako procijenim da je za neku ulogu potrebno pokazati golo tijelo, ja ću to i učiniti. Koliko god koristim svoj seksipil, ne osjećam da ga izrabljujem. To činim pod svojim uvjetima' dodala je Eva.

Kako bi dokazala da ne uloge ne dobiva samo zbog izgleda otkrila je da i dalje radi na svom glumačkom umijeću, usavršavajući se pomoću satova glume.

Eva Mendes: Bojim se da moje obline izgledaju neukusno

'Želim mračnije i luđe likove. Još uvijek sam studentica te pohađam satove glume. Stvarno bih voljela imati glumačke zahtjevnije uloge' dodala je.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju