Kazalište Mala scena je sinoć proslavilo 20 godina rada. Čestitke su stizale sa svih strana, a mnogi glumci su se prisjetili svojih početaka

Ivica Zadro i Darko Janeš čestitali su kolegici i prijateljici Vitomiri Lončar koja je prije 20 godina zajedno sa suprugom Ivicom Šimićem osnovala to malo kazalište koje se pretvorilo u omiljeno okupljalište djece i odraslih.

Hit predstave koje su dobile mnoge domaće i strane nagrade i priznanja su najbolji dar za 20 godina rada, a među čestitarima se našla i glumica Nataša Janjić koja je u Maloj sceni debitirala u predstavi Cyranou, a potom zadivila publiku i kritiku ulogom Catherine u 'Dokazu' gdje joj je partner bio Ivica Zadro.

Za tu je ulogu dobila Nagradu hrvatskog glumišta 2004.

Društvo su joj radili bračni par Larisa i Goran Navojec koji očekuju prinovu, a koreografkinja mnogih predstava koje su odigrane u Maloj sceni, Larisa je rekla kako želi veliku obitelj te se nada kako će imati barem troje djece!

Kazalište Mala scena slavi 20-ti rođendan

Povodom jubileja snimljen je i film o kazalištu Mala scena, a predstavljen aje i monografija o tom kazalištu koju je napisala kazališna kritičarka Katarina Kolega.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju