Želite li znati hoće li i koliko potrajati vaš brak dovoljno je pogledati staru obiteljsku fotografiju. Djeca s vedrim osmijesima imaju veće šanse od onih namrgođenih, a osmijeh je sredstvo kojim možemo predvidjeti hoćemo li se rastati ili ne

Ukoliko su vaša lica na fotografijama nasmijana imate tri puta veće šanse da vaš brak ne završi razvodom, tako barem tvrde britanski znanstvenici koji naglašavaju kako dijete u dobi od pet godina može pokazati kava će biti njegva budućnost.

Intenzitet osmijeha predviđa hoće li se ispitanik u određenom razdoblju svog života razvesti ili ne.

Vedra djeca imaju vedru budućnost, dok oni namršteni imaju veće šanse da njihov brak završi razvodom.

Znanstvenici su ispitali 650 osoba u dobi od 21 do 87 godina koji su zamoljeni da donesu svoje fotografije iz djetinjstva. Podatke jesu li razvedeni ili ne uspoređivali su s njihovim osmijesima.

'Intenzitet osmijeha predviđa hoće li se ispitanik u određenom razdoblju svog života razvesti ili ne. Što je osmijeh manjeg intenziteta, veća je mogućnost da se kasnije u životu razvede', utvrdili su znanstvenici sa sveučilišta Depauw u Indiani.

Osobe koje su sretnije imaju tri puta veće šanse da ostanu u braku, a razlog tome leži u činjenici da će pokušati riješiti probleme na koje naiđu u vezi ili braku te će samim time možda uspjeti izbjeći razvod.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju