Ukrasi, darovi i kolači naći će se u u domovima naših zvijezda tijekom blagdana. Mnogi od njih darove za najdraže pripremaju već mjesecima, no otkrili su što oni priželjkuju

Dok Djed Mraz priprema svoje saonice, za mnogima najdražu noć u godini pripremaju se i naše zvijezde. Božić je omiljeni blagdan Slavenu Biliću, a najviše ga raduju darovi koje poklanja djeci.

'Raduju me darovi za djecu i to što je to period koji doduše, nije onako miran kako bi trebao biti, ali to je period kad su svi dobre volje, druže se prijatelji i obitelj, i u pravilu se ostaje kod kuće', rekao je Slaven Bilić.

Blagdansko vrijeme svima je rezervirano za obitelj.

'Ove godine ću možda čak uspjeti prvi put u 15 godina bit u Hrvatskoj pa ću blagdane provesti s obitelji širom i užom. Nadam se da će ugođaj biti fenomenalan jer stvarno mi nedostaje Božić koji već jako dugo vremena nisam slavio doma', rekao je Ivan Ljubičić.

Nina Badrić ispod bora voli pronaći dar koji će joj pokazati da ju je osoba cijele godine pažljivo slušala.

Aljoša Asanović blagdane uvijek provodi u krugu obitelji. 'To je nekako najljepše, najiskrenije i najjednostavnije.'

'Čini da se tada svi više volimo, ne obiteljski nego generalno da vlada ljubav, da smo svi raspoloženi i želimo nekog usrećiti i darivati', rekla je Iva Balaban.

Poznati Hrvati darove podjednako vole davati i primati. Prikrivenih želja uvijek se nađe.

'To što ja želim ne stane pod moj bor', nasmijala se Maja Šuput koja nije htjela otkriti što toliko jako želi za Božić.

Nina Badrić želi sve, od knjiga do dobrog cd-a. 'Volim kad mi osoba pokloni baš ono što zna da je za mene.Nešto što sam jedanput spomenula tijekom godine. To znači da je pažljivo slušala, čula i to mi poklonila', pojasnila je Nina.

Glumica Jelena Perčin će svoje najdraže uspomene nastojat prenijeti svojoj kćerkici.

'Zapravo je još mala i puno toga ne razumije, ali možda kad vidi bor možda će joj to nešto značiti', priča Jelena.

'Moja curica par dana prije Božića puni dvije godine, sad je već svega svjesna i samo što ne progovori svaki dan, pa sam baš uzbuđena što ću vidjeti kako će prihvatiti bor i kuglice',s nestrpljenjem priča o Božiću Lana Klingor.

Ipak, kada je Božić u pitanju, tradicija je svim našim zvijezdama još uvijek na prvom mjestu!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju