Supermodel Gisele Bundchen iskoristila je svoju slavu i pridružila se organizaciji Red koju su osnovali Bono i Bobby Shriver. Nizom fotografija koje će se pojaviti u magazinu Elle podsjetit će javnost na problem AIDS-a u siromašnim zemljama Afrike


'Odrasla sam u zemlji koja grca u siromaštvu. Djeca u Brazilu odrastaju na krivoj strani zakona, a za mene to nije nepoznanica. Želim pomoći koliko god je moguće', rekla je Gisele.

Serija fotografija s Gisele koje će se pojaviti u magazinu Elle će podsjetit na probleme s kojima se bore siromašne zemlje, a Gisele ih je snimila jer je slijedila svoje srce. 'Ako imaš mogućnosti, zadovoljstvo je pomoći, zar ne?', poručila je lijepa Gisele.

Ako imaš mogućnosti, zadovoljstvo je pomoći, zar ne?, poručila je lijepa Gisele.

Gisele Bundchen uživa u tituli najbolje plaćenog modela na svijetu, a samo u 2007. njezina se zarada procjenjuje na 17 milijuna funti.

Lijepa Brazilka razočarala je svoje muške fanove kada se prošli mjesec zaručila za Toma Bradyja. Nakon medijskih napisa o tome da će ljepotica stati pred oltar, par je potvrdio zaruke. Gisele i Tom još uvijek razmišljaju hoće li svoju ljubav ozakoniti velikim vjenčanjem u Americi ili skromnom ceremonijom u Brazilu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju