Renee Zellweger ima sve, glamuroznu odjeću, Oscara i luksuzan život, no nakon navršene četrdesete godine života odlučila je napraviti pauzu i posvetiti se sebi. Vrijeme provodi u odmaranju i pokušava naučiti kako se dosađivati!

Za lijepu glumicu proteklih je pet godina prošlo kao u trenu, snimila je osam filmova, dva puta je nominirana za Osaca, osvojila je jedan zlatni kipić, prekinula vezu s Jackom Whiteom iz grupe White Stripes, a iza nje je i razvod. Nakon samo četiri mjeseca braka otišla je od supruga Kennyja Chesneyja.

'Prvi put u životu dosađivanje mi izgleda privlačno, želim stati na loprtu i uživati u čitanju knjiga i odmaranju', rekla je Reenee u razgovoru za magazin Glamour.

Renee je priznala kako je došlo vrijeme da se smiri i provjeri u kojem smjeru ide njezin život.

Četrdesetogodišnja glumica krasi naslovnicu lipanjskog broja, a na fotografijama izgleda odlično. Svoj je glamur naglasila odjećom Alexandera McQueena, Lanvina, Miu Miu i vrtoglavim potpeticama Christiana Louboutina.

Renee je holivudski sinonim za glamur, a njezino pojavljivanje na crvenom tepihu gotovo je uvijek popraćeno pozitivnim komentarima modnih kritičara.

'Diane Sawyer i Michelle Obama su dvije dame koje uvijek izgledaju lijepo i glamurozno.

- Presretna sam što Michelle predstavlja američke žene jer odiše elegancijom i vrlo je samouvjerena, rekla je Renee.

Bez obzira na recesiju koja je zahvatila cijeli svijet oskarovka se nije odrekla najvažnijih stvari: lijepe odjeće, jer to zahtjeva posao kojim se bavi, dobrog vina i sushija.

Renee je priznala kako je došlo vrijeme da se smiri i provjeri kuda ide njezin život.

- Uzela sam malo slobodnog vremena da vidim što želim učiniti sljedeće.

Priznala je i kako ju uopće ne zanima s kim se viđa i tko je misteriozni muškarac u njezinom životu jer takve stvari uvijek doznaje iz medija, pa je pustila da novinari vode brigu o njezinom životu. Trenutno je sama i uživa u tome.

- To je divno, možete biti sebični, ugađati sebi i ne misliti na nikoga, rekla je glumica koju je proslavila uloga Bridget Jones. Ipak, priznala je kako je spremna odreći se svega ukoliko upozna pravu osobu.

- Nadam se da će to zaista biti pravi muškarac, jer sada uživam u tome što sam sama i teško da ću se toga odreći zbog bilo koga!

Renee je pojasnila kako u muškarcu traži enciklopediju i riječnik, osobu koja zna što je ljubav i ne boji se to pokazati. Ukratko, želi muškarca s osobinama koje imaju ljudi s kojima se druži, njezini pravi prijatelji.

Renee je otkrila i kako ne bi promijenila ništa u svom životu te kako je zahvalna za iskustvo koje je skupila tijekom godina.

- Postoje neke stvari koje nitko ne želi imati na popisu svojih iskustava, no to je ono što čini život pa ni to ne bih mijenjala!