Dodjela Svjetskih nagrada za žene održana u Beču okupila je mnoge slavne dame koje su svojim dostignućima pružile svijetli primjer. Kući su s velikim osmijesima otišle Elle Macpherson, Monica Belluci i Anastacia

Nagrade koje se dodjeljuju svake godine u čast ženama koje svojim dostignućima na različitim poljima daju pozitivan primjer i snagu, održana je u glavnom gradu Austrije. 

U Beču su četvrti put dodijeljene Svjetske nagrade za žene u 12 kategorija. Među dobitnicama su 44-godišnje ljepotice Elle Macpherson i Monica Bellucci.

U Beču su četvrti put dodijeljene nagrade u 12 kategorija. Neke od ovogodišnjih dobitnica su Monica Bellucci, Nujood Ali, Anastacia, Angela Missoni, Betty Williams, Kelly Clarkson, Marilyn Carlson Nelson i Marianne Faithfull.

Među slavnim i uspješnim ženama najviše se isticala bivša manekenka Elle Macpherson koja je i jedna od dobitnica. U dugoj zelenoj haljini ukrašenoj zlatnim detaljem i zlatnim japankama prošetala je dvoranom i zaustavila dah okupljenima. Na pragu 45. godine još uvijek izgleda očaravajuće.

Tik do nje blistala je i talijanska glumica izrazite ljepote, 44-godišnja Monica Bellucci. Primila je nagradu za najbolju svjetsku glumicu, a raspoloženje joj nije uspjela pokvariti ni prljava haljina koju je na putu do crvenog tepiha umočila u blatu.

Nagradu za umjetnicu godine primila je pjevačica Anastacia koja je pobijedila rak dojke. Na crveni je tepih stigla u zlatnoj haljini otvorenih leđiju koja je otkrila sve njezine tetovaže, no prilikom preuzimanja nagrade od jordanske kraljice Noor zaogrnula se odgovarajućim kaputićem.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju