Manekenka Heidi Klum na službenoj stranici svog supruga Seala pokazala je po prvi puta kćerkicu Lou. Sedam tjedana stara djevojčica četvrto je dijete prelijepe Heidi

Za razliku od mnogih poznatih majki, Heidi Klum svoju sedam tjedana staru kćerkicu nije pokazala za naslovnici super tiražnog časopisa niti je snimanje unovčila za humanitarne svrhe.

Heidi je prve fotografije nove članice obitelji Samuel otkrila na službenoj stranici svog supruga i ponosnog tate Seala.

Seal i Heidi Klum smatraju se jednim od najsretnijih celebrity parova

Dok u pozadini lagano svira njegova pjesma 'A Father's Way' izmjenjuju se slike sretne obitelji koju uz malu Lou Sulolu još čine petogodišnja Leni, četverogodišnji Henry i dvije godine stariji John.

Hedi Klum se vraća na modnu pistu mjesec dana nakon poroda

'Od trenutka kada sam je prvi puta vidjela, to je bila ljubav na prvi pogled' otkrila je Heidi koja je priznala da će joj četvrto dijete biti i posljednje.

'Sad smo mi odrasli već u velikoj manjini' našalila se nedavno manekenka koja je prošetala na reviji donjeg rublja Victoria's Secret, a uskoro planira i povratak na piste.

Blještavi modeli u tangama i perju

Seal i Heidi Klum smatraju se jednim od najsretnijih celebrity parova uz koji se nikad nisu povezivali skandali, već isključivo slike vječno zaljubljenog para i skladne obitelji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju