Heidi Klum je rodila zdravu djevojčicu kojoj su ona i njezin suprug Seal dali ime Lou Samuel. Nakon četvero djece top model je odlučila kako više neće rađati, a i vjeruje kako će se u formu vratiti za dva mjeseca.

Heidi Klum sa suprugom Sealom već ima dva sina, trogodišnjeg Henrija i Jonasa te kćerku Leni iz veze s Flaviom Briatoreom. Anđeo Victoria's Secreta  je prije poroda izjavila kako vjeruje da će se dva mjeseca poslije porođaja vratiti u formu. Vjerujemo kako će joj to i uspjeti baš kao i prethodna tri puta.

Heidi je nedavno snimila posljednje fotografije za knjigu koju će objaviti poznati fotograf David Rankin. Knjiga je nazvana Heidilicious', a najljepša od svih njemačkih modela, po njemu, je upravo Heidi Klum.

Mljac! Heidi Klum prekrivena čokoladom

A da su joj brak i obitelj na prvom mjestu dokazala je i kad se prije poroda odrekla svog slavnog prezimena i uzela suprugovo. 36-godišnja njemačka manekenka Heidi podnijela je zahtjev za preuzimanjem prezimena svog supruga, britanskog pjevača Seala (46). Atraktivna plavuša tako će uskoro postati Heidi Samuel.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju