Heidi Klum je rodila zdravu djevojčicu kojoj su ona i njezin suprug Seal dali ime Lou Samuel. Nakon četvero djece top model je odlučila kako više neće rađati, a i vjeruje kako će se u formu vratiti za dva mjeseca.

Heidi Klum sa suprugom Sealom već ima dva sina, trogodišnjeg Henrija i Jonasa te kćerku Leni iz veze s Flaviom Briatoreom. Anđeo Victoria's Secreta  je prije poroda izjavila kako vjeruje da će se dva mjeseca poslije porođaja vratiti u formu. Vjerujemo kako će joj to i uspjeti baš kao i prethodna tri puta.

Heidi je nedavno snimila posljednje fotografije za knjigu koju će objaviti poznati fotograf David Rankin. Knjiga je nazvana Heidilicious', a najljepša od svih njemačkih modela, po njemu, je upravo Heidi Klum.

Mljac! Heidi Klum prekrivena čokoladom

A da su joj brak i obitelj na prvom mjestu dokazala je i kad se prije poroda odrekla svog slavnog prezimena i uzela suprugovo. 36-godišnja njemačka manekenka Heidi podnijela je zahtjev za preuzimanjem prezimena svog supruga, britanskog pjevača Seala (46). Atraktivna plavuša tako će uskoro postati Heidi Samuel.