Najpopularnija hrvatska pjevačica Severina Vučković navodno je odabrala haljinu u kojoj će reći sudbonosno 'da'. Riječ je o kreaciji srpskog dizajnera Zvonka Markovića, koji je poznat po tome što kreira odjeću i za Svetlanu Ražnatović, poznatiju kao Ceca.

Severina će uskoro stati pred oltar, muškarca svog života je pronašla, a hrvatski kreatori se nadaju kako je pred njom još potraga za savršenom haljinom. Ipak, ako je vjerovati kuloarskim pričama Severina ju je već pronašla.

Seve je navodno odabrala vjenčanicu srpskog kreatora Zvonka Markovića koji joj je dosad već napravio nekoliko haljina za nastupe. Baš je u njegovom salonu Severina ugledala 'onu pravu' koja u sefu čeka vjenčanje koje bi se trebalo održati ove godine.

Zaljubljeni Severina i Slavko ukrasili Stradun

'Po kući nosim samo travešu i kap parfema!'

Marković kreira haljine za nastupe Lepoj Breni i Ceci Ražnatović, a za Blic je otkrio kako je haljina koju je Severina odabrala vrlo 'pristojna', ali ističe grudi. Bijele je boje, jednostavna, s čipkanim aplikacijama preko grudi i kristalima.

Hrvatski se kreatori ipak nadaju kako to nije Severinina konačna odluka te da će za najvažniji dan u životu odabrati neku od njihovih haljina.

Više u inMagazinu..

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju