Svi parovi prolaze kroz krize, ali kako je biti žena predsjednika najmoćnije zemlje na svijetu? Čini se kako Michelle Obama muku muči s Barackovim hrkanjem, zadahom i nemarom u kupaonici, dok on ne voli njezine promjene raspoloženja i materijalizam. Što ih je održalo zajedno?

Kad su prošle godine novoizabrani američki predsjednik Barack Obama, njegova supruga Michelle i dvije kćeri Malia i Sasha mahali okupljenima u noći kad je Barack postao prvi afro-američki predsjednik činilo se kako je pred nama obitelj iz bajke.

Prema knjizi koju je objavio novinar Christopher Andersen ovaj je bračni par u zadnjih osam godina prolazio kroz krizu koja je kulminirala kada se Obama odlučio kandidirati za predsjednika.

Kada je Barack zahvalio supruzi zbog potpore prilikom izbora malo je tko ostao ravnodušan, no malo tko zna da ga ona baš i nije podupirala kroz cijelu kandidaturu.

Ona mrzi njegovo hrkanje, neurednost i lijenost, dok on ne shvaća njezin materijalizam i česte promjene raspoložanja

Prije samih izbora ovaj je bračni par prolazio kroz krizu. Michelle je smatrala kako Obama gubi vrijeme loveći mjesto predsjednika, dok bi mogao zarađivati novac. Zbog te utrke ostavio je dobro plaćeni posao i počeo zanemarivati obitelj.

Michelle je stalno naglašavala kako su siromašni poput crkvenih miševa, a da je ona uz sve to još i vrlo tužan miš. Obrušila se i na suprugove navike napominjući kako je on lijena budala koja hrče u krevetu i ne brine se o kućanstvu.

On je pak priznao dugogodišnjem prijatelju kako ga njezine kritike jako bole i da mu sad treba podrška, ali i da mu smetaju njezine česte promjene raspoloženje i materijalizam.

No ona mu je samo govorila: 'Misliš samo na sebe, nikad nisam mislila kako ću djecu odgajati sama.'

Kroz godine i rođenje djece problemi su se nizali, a oni su ipak nalazili snage u sebi i obnavljali ljubav. Iako je smatrala da je suprugov pokušaj da se doseli u Bijelu kuću ludost i gubitak vremena, čini se kako se rizik isplatio.

A koliko Barack sad pomaže oko odgoja djece i je li uredniji u novom domu, ne znamo, ali čini se kako su konačno ušli u miran period bračnog života.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju