I dok u inozemstvu sve curice sanjaju o tome da postanu princeze, ponekad imamo osjećaj da kod nas sve sanjaju o tome da postanu supruge nogometaša.Zbog toga se rodila cijela kasta, popularno nazvana sponzorušama, no i među njima ima zavisti i ogovaranja

Supruge nogometaša rijetko se druže i među njima postoji dosta zavisti i ogovaranja.

Šuška se i da postoje top liste žena nogometaša, a rangirane su prema zaradama svojih supruga

Sanja Agić vizažistica i frizerka i supruga Jasmina Agića nema dobra iskustva sa suprugama nogometaša.

- Mislim da nam je to što smo sve supruge nogometaša jedina zajednička točka, a u stvari, svaka za sebe vodi svoj život, kaže Sanja koja se i nakon udaje nastavila baviti svojim poslom.

-N ikada nisam htjela biti jedna od cura koje napuštaju posao jer je on otišao igrati vani i sad mi je dužan nešto... Nastavila sam raditi, jer obožavam svoj posao, kaže Sanja.

Robert Kovač kazao je kako mu je obitelj najvažnija.

-Najvažnija mi je obiteljska baza. Kada dođem kući bitno mi je da su kući moja djeca, da je moja žena tu, sve mi je onda bolje.

Njegova supruga Anica dodaje: Jedva čekam da završi taj nogomet pa da Robert bude više doma kako bismo živjeli pravi obiteljski život... se možemo družiti 24 sata. To mi nedostaje.

Jedna od naših najuspješnijih manekenki Ljupka Gojić Mikić supruga je nogometaša Mihaela Mikića koji igra u japanskoj Hiroshimi.

Ona je progovorila o problemu seljenja, jer kada ste u vezi s nogometašem, morate biti spremni na selidbu.

- Mnogo se teže seliti kada imate djecu, jer se i ona moraju prilagođavati na novu sredinu. Meni to još nije problem, jer nemam djecu, a i navikla sam na stalne selidbe. Tako živim od svoje trinaeste godine.

Šuška se i da postoje top liste žena nogometaša, a rangirane su prema zaradama svojih supruga.

Ljupka kaže da su predrasude uvijek loše, jer nikada ih nema o ljudima, pa tako ne želi ni da ljudi imaju predrasude o ženama nogometaša, a Sanja Agić bira ljude za druženje ovisno o tome sviđaju joj se ili ne.

Uzmemo li u obzir da u Hrvatskoj ima nešto više od trideset tisuća registriranih nogometaša, a manekenkom se zove svaka druga, cure očigledno moraju zbiti redove, jer riba u moru nema previše.

Ni dečki nisu u zahvalnoj poziciji, jer s toliko milijuna na računu, prepoznati životnu partnericu koja će vas poput Sanje, Ljupke ili Anice bodriti cijelim srcem, nije nimalo zavidan zadatak.

Više na stranicama inMagazina

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju