Od stvaranja prve perilice za pranje posuđa, naši životi su se potpuno promijenili. Sada ih Henkel ponovo mijenja s novim revolucionarnim otkrićem tekućeg multifunkcionalnog sredstva za strojno pranje posuđa, Somat Perfect Gelom, koji čini posuđe potpuno čistim i sjajnim. Saznajte više na www.somat-gel.com.hr

Inovacija u pranju posuđa!
Novo revolucionarno otkriće: multifunkcionalno tekuće sredstvo za strojno pranje posuđa - Somat Perfect Gel. Jednostavno i praktično doziranje, te potpuno rastapanje za one koji žele perfekciju u kuhinji.

Novi Somat Perfect Gel je prvo tekuće sredstvo za strojno pranje posuđa u Hrvatskoj koje čisti, ispire, štiti staklo, sadrži sol i čini posuđe od nehrđajućeg čelika sjajnim – sve istovremeno.

Somat Perfect Gel djeluje i na najtvrdokornije mrlje, bez potrebe za dodatnim aditivima.

Zahvaljujući svom tekućem obliku, Somat Perfect Gel se iznimno lako koristi i fleksibilno dozira. Prvo, moguće je prilagoditi dozu za savršen rezultat svaki put. Drugo, nema borbe s nespretno zamotanim omotima, što štedi vrijeme i okoliš. I treće, gel u tekućem obliku potpuno se rastapa te ne ostavlja apsolutno nikakve ostatke.

Nova multifunkcionalna tekuća formula vrlo je efikasna, čak i kod najtvrdokornijih mrlja – od zagorene hrane do škrobnih mrlja od krumpira, tjestenine i riže na posuđu. Rezultat su blistavo čisti lonci, tave, keramika, pribor za jelo i čaše.

Dostupan u privlačnoj crveno-žutoj boci od 750 ml koja je dostatna za 30 pranja, Somat Perfect Gel predstavlja trend pranja posuđa budućnosti – potražite ga već sad u Vašem najbližem dm-u.

Saznajte više na www.somat-gel.com.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju