'Hrvatska manekenka Iva Jerković novi je plamen Darija Šimića' naslov je internetskih stranicam talijanskih sportskih novina 'Corriere dello Sport'. Iva pak izjavljuje: 'Ja Darija uopće ne poznajem!'

Novi plamen?

Hrvatska manekenka, 28. godišnja Iva Jerković postala je top tema talijanskih sportskih novina.

Na internet stranici sportskog časopisa 'Corriere dello Sport', objavljene su Ivine fotografije i tekst o njezinoj navodnoj vezi s Darijem Šimićem.

'Hrvatska manekenka novi je plamen Darija Šimića' stoji u naslovu teksta sportskog portala. Isti je portal u ožujku objavio i navodnu Ivinu izjavu kako je s Darijem Šimićem veže više od prijateljstva

'Hrvatska manekenka novi je plamen Darija Šimića' stoji u naslovu teksta. Isti je portal u ožujku objavio i navodnu Ivinu izjavu kako je s Darijem Šimićem veže više od prijateljstva.

'Znam koliko i vi...'

- Znam koliko i vi.. Nitko me nije zvao iz talijanskih novina, nisam nikome dala izjavu... Ne znam što da kažem!', kazala je Iva u telefonskom razgovoru za inMagazin.

Novinar sportskog portala Alessandro Sisti kazao je kako je članak preuzeo s portala as.com, te kako je na uobičajeni način popratio fotogalerijom.

Iva Jerković dodala je i kako hrvatskog reprezentativca čak ni ne poznaje.

-Ja Darija Šimića ne poznajem!' nastavila je i najavila kakao će njezina agentica osobno kontaktirati talijanske medije koji su objavili vijest. 'Ne znam više što bih rekla!

Više na stranicama inMagazina

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju