Nakon povratka iz New Yorka Iva Majoli je pronašla prazan stan iz kojeg je odselio njezin suprug Stipe Marić. Negira glasine da je pred razvodom i tvrdi kako dobro zna koji su joj prioriteti u životu te se spremna boriti za svoju obitelj i sreću kćerkice Mije

Temperamentni bračni par Iva i Stipe koji su svoju vezu ozakonili raskošnim vjenčanjem prije tri godine proživljavaju bračnu krizu. Iva koja je neko vrijeme provela na US Openu u New Yorku nakon povratka je zatekla prazan stan iz kojeg je odselio njezin suprug piše Story.

Treću godišnjicu braka je provela sama, a prazan stan joj je bio dodatni šok. Iako svađe i male krize nisu nepoznanica za celebrity par ovaj put su bliži razvodu nego ikada. Razlog bi moglo biti Ivino druženje s muškarcem koje je zasmetalo njezinom suprugu.

Iako je Iva ta koja je često tražila supruga i odvlačila ga iz društva drugih žena, Stipe izgleda preko njezinog flerta nije mogao preći.

Iva, kojoj su životni prioriteti dijete i obitelj pod svaku cijenu želi sačuvati brak zbog kćeri Mije kojoj ne želi priuštiti traumu koju je i sama proživjela kao djevojčice tijekom rastave njezinih roditelja.

S time se slaže i njezin suprug pa će se par potruditi da Mija ne osjeti kratkotrajnu razmiricu ili veliku svađu koja bi mogla završiti razvodom.