Nakon povratka iz New Yorka Iva Majoli je pronašla prazan stan iz kojeg je odselio njezin suprug Stipe Marić. Negira glasine da je pred razvodom i tvrdi kako dobro zna koji su joj prioriteti u životu te se spremna boriti za svoju obitelj i sreću kćerkice Mije

Temperamentni bračni par Iva i Stipe koji su svoju vezu ozakonili raskošnim vjenčanjem prije tri godine proživljavaju bračnu krizu. Iva koja je neko vrijeme provela na US Openu u New Yorku nakon povratka je zatekla prazan stan iz kojeg je odselio njezin suprug piše Story.

Treću godišnjicu braka je provela sama, a prazan stan joj je bio dodatni šok. Iako svađe i male krize nisu nepoznanica za celebrity par ovaj put su bliži razvodu nego ikada. Razlog bi moglo biti Ivino druženje s muškarcem koje je zasmetalo njezinom suprugu.

Iako je Iva ta koja je često tražila supruga i odvlačila ga iz društva drugih žena, Stipe izgleda preko njezinog flerta nije mogao preći.

Iva, kojoj su životni prioriteti dijete i obitelj pod svaku cijenu želi sačuvati brak zbog kćeri Mije kojoj ne želi priuštiti traumu koju je i sama proživjela kao djevojčice tijekom rastave njezinih roditelja.

S time se slaže i njezin suprug pa će se par potruditi da Mija ne osjeti kratkotrajnu razmiricu ili veliku svađu koja bi mogla završiti razvodom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju