Pjevačica Ivana Banfić je jučer u Petrovoj bolnici rodila svoje prvo dijete, zdravog dječaka Jana. Mama i dijete se osjećaju odlično, a Ivana je svom suprugu Kruni Ladišiću darovala najljepši poklon za prvu godišnjicu braka

U utorak nešto iza 13 sati Ivana Banfić je rodila sina teškog 3250 grama i dugog 51 centimetar. Dječak je rođen na carski rez u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a svoj životni san pjevačica je ostvarila na prvu godišnjicu braka s realizatorom Nove TV Krunom Ladišićem.

Pjevačica je bila u braku s Robertom Magićem 14 godina, a i njezinom sadašnjem suprugu realizatoru Nove TV Kruni Ladišiću je ovo drugi brak.

Ivana koju je cijelu trudnoću morala strogo mirovati rodila je carskim rezom jer je beba bila okrenuta naopako, no osjeća se odlično i bolnicu bi s Janom u naručju trebala napustiti za tjedan dana.

Pjevačica je zbog djeteta zamrznula karijeru, a vjenčanje s drugim suprugom obavila je u tajnosti prošle godine u prisustvu kumova i roditelja.

Ljubav između Ivane i Krune je planula nakon slučajnog susreta na kavi, a pred supružnicima je najljepše razdoblje u životu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju