Voditeljica Dnevnika Nove TV i magazina 'Provjereno', lijepa Ivana Paradžiković ne može zamisliti ljeto bez odlaska na more. U njezinoj prtljazi uvijek su sunčane naočale i boca vode, a dane na plaži najradije provodi u igri sa sinom Hugom

Ljeto ne ide bez mora, potvrdila nam je Ivana pa čim malo zatopli ona pakira kofere i odlazi na put. S obzirom na raspored i obaveze na poslu to su najčešće vikendi, no Jadran je njezino omiljeno odredište.

Omiljeni ljetni modni dodaci Ivani su sunčane naočale i boca vode koja ju spašava na visokim ljetnim temperaturama.

Ivana je zaljubljena u svoj posao, no ljeti svaki slobodan trenutak koristi za odlazak na more. Sa sobom uvijek nosi lepršave haljine i sunčane naočale.

Svjesna velike štetnosti UVA i UVB zraka Ivana sa sobom uvijek ima kremu sa zaštitnim faktorom 20 i drži se hlada.

'Vrijeme kada sam se izležavala na suncu je prošlo, danas mi je puno draže uživati u debeloj hladovini', rekla je te dodala kako je nekada umjesto krema na tijelo nanosila maslinovo ulje kako bi što prije postigla preplanulu put, danas je, tvrdi, puno opreznija.

'Kako više nisam obožavateljica prženja na suncu, zaljubila sam se u Dior bronze kremu za samotamnjenje koja predivno miriše', otkrila je Ivana malu tajnu dobrog izgleda.

Ljetna jutra Ivanin su omiljeni dio dana, a nakon buđenja se baca na doručak koji je njezin obavezni ritual.

Uvijek atraktivna, Ivana njeguje poseban modni stil, a ljeti najradije nosi lagane haljinice. Visoke potpetice koje su obavezni dio odjeće kada je u studiju, zamijenila je puno udobnijim japankama.

'Što jednostavnije to bolje je moj moto kada je u pitanju ljetna odjeća' kaže Ivana koja izbjegava nakit i razne modne dodatke na visokim temperaturama te vodi brigu da je odjeća koju odijeva na temperaturama koje prelaze 30 stupnjeva Celzijusa pamučna jer je, kako kaže, sintetika ljeti pravi pakao.

More i boravak na suncu mogu isušiti kožu stoga je losion za tijelo nezaobilazna stvar u Ivaninoj toaletnoj torbici. S obzirom da ima suhu kožu najradije posegne za dječjim losionima za tijelo koje dijeli sa sinom Hugom.

'Ne vodim posebnu brigu o kosi, no nakon kupanja uvijek ju isperem u slatkoj vodi!’

Ivana ne može izdvojiti svoju omiljenu ljetnu zabavu jer ju uveseljava sve što ima veze s morem pa je njezin dan ispunjen raznim aktivnostima, a najvažnije joj je da su sve u blizini mora!
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju