Jelena Veljača udala se za Janka Volarića Popovića u vjenčanici koju je naručila iz Londona. Mladenci su uživali u društvu sedamdesetak gostiju u restoranu Apetit, među kojima su bili i Nataša Janjić i Joško Lokas

Za najsretniji dan u životu Janko je obrijao brkove koje je pustio zbog uloge u seriji 'Najbolje godine', a par je odlučio fotografije sa svog vjenčanja prodati jednom magazinu za priličnu svotu novaca. 

Osoblje restorana u kojem je održano slavlje moralo je potpisati dokument o šutnji kako bi svi detalji oko pripreme ostali u strogoj tajnosti.

Slavilo se u restoranu 'Apetit', a mladenci su uživali u društvu sedamdesetak gostiju koji su tek na dan vjenčanja doznali lokaciju.

Iako se šuškalo kako će se vjenčati prema kabalističkim običajima, Janka i Jelenu je u restoranu navodno vjenčao matičar.

Janko Volarić Popović: 'Pokušao bih oprostiti nevjeru'

Slavilo se u restoranu 'Apetit' na zagrebačkoj Novoj Vesi, a mladenci su uživali u društvu sedamdesetak gostiju koji su tek na dan vjenčanja doznali lokaciju.

Među gostima su bili glumica Iva Visković, Nataša Janjić, Vjekoslava i Tonči Huljić, Amar Bukvić s djevojkom  i Jelenin dobar prijatelj vizažist Tomo Vrban koji je usprkos bolesti došao čestitati prijateljici. Među uzvanicima je bio i Jankov sin David.

Jelena je blistala u haljini koju je naručila iz Londona, a za kumu je odabrala Petru Dugandžić.

Paparazzi okupljeni oko mjesta vjenčanja nisu uspjeli fotografirati mladence, no dobro raspoložena mladenka pobrinula se za njih te im poslala pjenušac i kolače. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju