Jelena Veljača udala u vjenčanici Monique Lhuillier , dok je Janko Popović Volarić odbacio Diorovo odjelo u korist Ivice Klarića. Prijatelji svjedoće da su glumac i scenaristica izrekli najljepše 'da' koje su ikada čuli

Iako se šuškalo da će se Jelena Veljača i Janko Popović Volarić vjenčati prema kabalističkom obredu, svadba poznatog para bila je potpuno jednostavna, elegantna i nimalo egzotična. Svi koji su prisustvovali najvažnijem i najljepšem danu glumca i scenaristice bili su ganuti do suza.

Restoran 'Apetit' je samo za tu prigodu poprimio novo ruho u koje ga je zaogrnuo Saša Šekoranja, a svadbeno slavlje je bilo inspirirano pripovijetkom 'Mećava' A. S. Puškina, piše Story.

Jelena i Janko su najvažniji dan u životu započeli kavom, a nakon frizure Jelena je s kumom Petrom Dugandžić pohitala u The Regent Esplanada gdje ju je čekala haljina dizajnerice Monique Lhuillier koja je bila tajna Janku i svim gostima. U haljini ove američke dizajnerice udala se i Britney Spears.

Haljina boje slonovače s otvorenim leđima Jeleni je odlično pristajala te isticala njezinu vitku liniju. Uz haljinu Jelena je nosila Louboutin cipele koje joj je Janko poklonio za prošli rođendan te starinske naušnice koje joj je darovao ovog Božića.

Janko je razmišljao o Diorovom odijelu, ali se na kraju ipak odlučio za Ivicu Klarića.

Kada je krenula prema svom odabraniku Janka su izdale suze, piše Story. Vjenčao ih je matičar, a o kabalističkom obredu o kojem su pisali mediji nisu nikada ni razmišljali.

Jelena je uzela Jankovo prezime, pa se od 26. prosinca zove Jelena Volarić Popović. 

Mladenci i gosti su uživali u meniju složenom od Jeleninih i Jankovih omiljenih jela, a par je prvi ples otplesao uz pjesmu 'Romeo and Juliet' Dire Straitsa.

Na intimnoj ceremoniji bilo je šezdesetak uzvanika, među kojima su bili Vjekoslava i Tonći Huljić, Joško Lokas i Nataša Janjić te Tomo Vrban. Koliko je bilo okupljenih u restoranu na elitnom Cmroku, toliko je bilo i fotografa te organizatora ispred njega.

Jelena i Janko se vjenčali bez paparazza!

Janko Popović Volarić: 'Pokušao bih oprostiti nevjeru'

Glumački će se par uputiti i na medni mjesec kojeg željno čekaju, no tek kada Janko završi sa snimanjima.

U Hrvatskoj se, ako ste poznat, i na vjenčanjima može dobro zaraditi. Vani se takva zarada obično uplaćuje u humanitarne svrhe. Budući da su se u mnogočemu vodili po uzoru na strane celebove, možda će to učiniti i Jelena i Janko.

Više u InMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju