Ona ima četrdeset godina, suprug je ostavio zbog Angeline Jolie, posljednji dečko radije je bio na Twitteru nego li s njom. Ipak, prema izboru magazina za muškarce Details, najseksepilnija žena na svijetu je Jennifer Aniston!

Novo priznanje za Jennifer Aniston možda nije strukovne prirode, no vjerojatno je i najlaskavija do sada. Prema izboru čitatelja magazina za muškarce Details, glumica je proglašena za najseksepilniju ženu svijeta.

Jennifer Aniston, Megan Fox, Gisele Bundchen, Freida Pinto i Kim Kardashian nalaze se u top pet najseksepilnijih žena svijeta

Tako je četrdesetogodišnja Jennifer dobila svojevrsnu 'odštetu' od većine muškaraca koji su joj nadoknadili sve nesporazume i loše ishode njezinih veza s muškarcima - od propalog braka s Bradom Pittom, pa do kraja veze s Johnom Mayerom koji je radije vrijeme provodio na Twitteru nego li s Jennifer.

Razgolićena Aniston tvrdi: Uzimam odmor od muškaraca!

Bikini Jennifer Aniston!

Na drugom mjestu najseksepilnijih žena svijeta našla se Megan Fox, a na trećem je brazilska manekenka Gisele Bundchen. Na četvrtom je mjestu glumica iz filma 'Milijunaš s ulice' Freida Pinto, a na petom mjestu je zvijezda reality showa Kim Kardashian.

Među prvih pet najseksepilnijih žena svijeta nema Angeline Jolie koja se do sada uvijek nalazila na sličnim ljestvicama ljepote.