Osmijeh na licu Jennifer Garner i njezinog supruga Bena Afflecka govori nam kako je u njihovoj vezi sve u najboljem redu. Zna li ovaj glumački par recept za sretan brak?

Holivudski par je u braku četiri godine i imaju dvije djevojčice, trogodišnju Violet i tromjesječnu Seraphinu. Iako se Ben rijetko pojavljuje u medijima, a poznato je kako ga paparazzi strašno ljute, Jennifer gotovo uvijek krasi smješak. Zna li ona nešto što ostale supruge ne znaju?

Nikad se nemoj udati za muškarca ako misliš da ga možeš promijeniti. Nemoj ući u to misleći da ga možeš modelirati.

Glumica je otkrila kako je tajna za uspješan brak prihvatiti supruga onakvog kakav je i ne pokušavati ga promijeniti.

'Prihvatila sam Bena sa svim njegovim vrlinama i manama i nikada nisam pokušala promijeniti ništa na njemu', pojasnila je Jennifer.

Brak između dvoje glumaca savršeno funkcionira od prvog dana, a sve glasine o prekidima i razvodu pokazale su se netočnima.

Jennifer Garner pokazala kći Seraphinu

Lijepa Jennifer otkrila je kako je Ben savršen i sigurna je da za nju ne postoji bolji muškarac. 'Ben je najseksepilniji kada mjenja pelene', otkrila je Jennifer i dodala kako se uvijek drži savjeta koji joj je dala majka.

'Nikad se nemoj udati za muškarca ako misliš da ga možeš promijeniti. Nemoj ući u to misleći da ga možeš modelirati', savjetovala je majka Jennifer i njezinim sestrama.

Jennifer se drži tog mudrog savjeta i uživa u skladnom obiteljskom životu!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju