Nakon izrazito plave kose Jessica Alba se Beverly Hillsom prošetala s crvenom bojom kose koju je svezala u rep i pokazala izblijedjelu tetovažu. Glumica se podvrgnula laserskim tretmanima izbjeljivanja kako bi uklonila ukras.

Iako ju u zadnje vrijeme optužuju da je promijenila imidž i izgubila dosta kilograma, Jessicu Albu kritike baš i ne pogađaju. Što je onda lijepu glumicu natjeralo na promjene? Kritike na njezin račun ili samo želja da postati uzorna majka svojoj 15- mjesečnoj kćeri Honor Marie.

Glumica koja je uspjela uskladiti odgoja djeteta i karijere, Jessica Alba uvodi promjene u svoj život. Ležerno odjevena u kratke traper hlačice, sivi top i japanke snimljena je kako odlazi na manikuru. Donedavno je ponosno pokazivala zalizanu plavu kosu, a sada šeće crvenokosa po Beverly Hillsu.

 

Što je lijepu glumicu natjeralo na drastične promjene poput gubitka kilograma, bojenje kose i odstranjivanje tetovaže?

Crvena kosa svezana u rep otkrila je kako Jessica uskoro neće imati tetovažu na vratu. Naime, 28-godišnja glumica tetovažu je odlučila skinuti laserom.

Pijana Jessica Alba gubi imidž dobre curice

Jessica Alba: S kćerkom i na posao!

Jessica će se morati podvrgnuti još nekoliko tretmana laserom prije nego će tetovaža u potpunosti izblijedjeti.

Budući da ima još tetovaža ostaje pitanje hoće li se u skoroj budućnosti odreći i njih ili se na odstranjivanje ove odlučila zbog djetinjastog motiva cvjetića zeleno-crveno-crne boje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju