Ako se opterećujete celulitom i strijama, povedite se za lijepom Jessicom Albom. Prihvatite ih kao dijelom svog tijela i samopouzdano uživate u vlastitom tijelu

Lijepa glumica iz filma 'Fantastična četvorka', Jessica Alba naučila je voljeti nesavršenosti na svom tijelu jer je one podsjećaju na sreću kojom je bila ispunjena dok je nosila svoju kćer Honor Marie.

'Iako bi neki moje strije i celulit mogli nazvati manama, ja sam ih s vremenom naučila voljeti. Trudnoća mi je definitivno bila najljepše razdoblje u životu. Tako da ću iz njega rado preuzeti i strije. I grudi koje vise. I svoj celulit, kojeg se ne mogu riješiti. Ako hodate uspravne glave, i sretne ste i pozitivne, sve je ostalo nebitno. Samopouzdanje je najvažnija stvar u životu' otkrila je Jessica svoju životnu filozofiju.

Ako hodate uspravne glave, i sretne ste i pozitivne, sve je ostalo nebitno

Dvadesetosmogodišnja ljepotica koja je u braku je s producentom Cashom Warrenom, otkrila je da želi još djece i život u južnoj Francuskoj.

'Moja svekrva je 20 godina živjela na jugu Francuske, i ima sjajan stil života. Želim Honor i, nadam se ostaloj djeci u budućnosti, produžiti nevinost što je duže moguće. Imaju vremena biti odrasli' dodala je.

Jessica uživa u svakom aspektu majčinstva i tvrdi kako joj je kćer pomogla da ne bude toliko samokritična.

'Honor je najbolji lijek za stres. Kada sam s njom imam potpuno drugačiju perspektivu i nemam vremena baviti se svojim nesavršenostima' pozitivno je zaključila mlada mama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju