Holivudska ljepotica Jessica Alba stavila je majčinstvo ispred karijere, pa ju ni najmanje ne zabrinjava to što iz kuće izlazi bez šminke i frizure. Najvažnije je da Honor ima sve što joj je potrebno!

Jessicu su paparazzi uhvatili u trgovini s dječjom odjećom. Odjevena u tuniku i popularne uggsice Jessica je potpuno zadubljena u zadatak birala čarape za kćerkicu Honor.

U filmu 'Valentine's day' Ashton i Jessica glume zaljubljeni par, no atmosfera na setu je gotovo nepodnošljiva.

Po mnogima jedna od najljepših mladih glumica zaboravila je na savršen izgled kada je postala majka, a to joj je uloga, sada, puno važnija od onih filmskih.

Glumica najpoznatija po ulozi u filmu 'Fantastična četvorka' ipak se nije odrekla karijere, a posljednji filmski partner joj je Ashton Kutcher kojeg je za potrebe snimanja ukrala Demi Moore.

Jessica Alba: Plakala sam i vježbala

U filmu 'Valentine's day' Ashton i Jessica glume zaljubljeni par, no atmosfera na setu između glumaca je gotovo nepodnošljiva. Ashton se ponaša poput razmaženog derišta, a komunikacija između glavnih glumaca je izuzetno loša.

Cijelu je stvar odlučila riješiti 46-godišnja Demi Moore koja je mlađahnog supruga upozorila kako Hollywood nije mjesto u kojemu si želiš porušiti mostove jer bi te to moglo stajati karijere.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju