Jedna od najljepših holivudskih glumica Jessica Alba koja je prošle godine rodila kćerkicu Honor Marie, planira proširiti svoju obitelj. Jessica i njezin suprug Cash Warren žele imati još barem troje ili četvoro djece

Jessica Alba koja je uzela pauzu kako bi se posvetila kćerkici Honor Marie koja se rodila u lipnju prpšle godine planira proširiti svoju obitelj.

- Cash i ja ćemo sigurno imati još djece, vjerojatno još troje ili četvoro, izjavila je glumica koja je i priznala kako je majčinstvo promijenilo.

Teško sam se riješila kilograma koje sam nakupila u trudnoći. Vježbala sam dvaput dnevno, pazila na prehranu, jela isključivo zdravu hranu, ali sad za to više nemam vremena, kaže Jessica

- Dižem se nekoliko puta po noći kako bi provjerila je li Honor spava i diše li. Znam da je sve u redu, ali se neprestano vraćam, kazala je glumica koja se, dodaje, više nema toliko vremena baviti sobom.

- Teško sam se riješila kilograma koje sam nakupila u trudnoći. Vježbala sam dvaput dnevno, pazila na prehranu, jela isključivo zdravu hranu.

Ali više nemam vremena za to. Stalno trčkaram oko Honor, a kako je već dosta napredovala, poprilično je teška. Često je podižem i tako učvršćujem ruke, uz smijeh je ispričala glumica.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju