Jessica Simpson pojavila se pred publikom na svom koncertu u uskim kožnim hlačama i poručila kako se glupo baviti nevažnim stvarima u životu. Pritom je mislila na napad medija koji je doživjela nakon što je pokazala svoje nove obline


Istina je kako su svi bili iznenađeni popunjenim izgledom dvdesetosmogodišnje pjevačice, no ona je s pozornice obožavateljima zahvalila na potpori i poručila kako izgleda da se ovaj svijet bavi potpuno nevažnim stvarima.

'Molim vas zapamtite da bez obzira što prolazili u životu svatko to doživljava drugačije', naglasila je Jessica.

Žene dolaze u raznim oblicima i veličinama i nije u redu da za Jessicu vrijede drugačija pravila samo zato što je poznata.

Odjevena u uske crne kožne hlače, kratku jaknu i visoke potpetice Jessica je na sredini koncerta osjetila kako neće izdržati, skinula cipele i nastavila pjevati bosonoga.

Jessica Simpson i 15 kilograma viška

Njezina sestra Ashlee Simpson-Wentz zgrožena natpisima u medijima o Jessicinoj debljini rekla je kako žene dolaze u raznim oblicima i veličinama i nije u redu da za nju vrijede drugačija pravila samo zato što je poznata.

U inervjuu koji je Jessica dala Harpers Baazaru 2007. priznala je kako joj je draži puniji stas od mršavog. 'Obline su super, bolje su za izgled i zdravlje, a malo punije osobe su zadovoljnije sobom', rekla je Jessica i izgleda poslušala svoje savjete.

Ipak svoju je odličnu liniju do sada održavala redovitim vježbanjem i držala se South Beach dijete.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju