Nekada zlatni holivudski par kojeg čine najljepša žena na svijetu i najseksepilnijni holivudski glumac danas prolazi kroz teške trenutke. Brad i Angelina su pod povećalom javnosti, a njihov prekid je, po mnogima samo pitanje dana

Uvijek modno usklađeni, nasmijani i zagrljeni Brad Pitt i Angelina Jolie izgledaju poput savršenog para, no zbog njezine naravi ovaj brak teško da će opstati još dugo.

Bez obzira na glasine o skorom prekidu par na fotografijama koje izlaze u javnost izgleda sretno, no sve kako bi prikrili ono što se uistinu događa unutar njihova četiri zida.

Biološka i posvojena djeca izgleda neće uspjeti zadržati roditelje u braku.

Knjiga koju je napisao Ian Halperin 'Brangelina: The Untold Story of Brad Pitt and Angelina Jolie' pojavila se na policama u Americi, a navedeni izvori tvrde kako će se brak koji se temelji isključivo na seksu raspasti kroz narednih 18 mjeseci.

Izgleda kako slava, novac, humanitarni rad, posvojena i biološka djeca, filmske nagrade i glamurozni izlasci nisu ono što čini savršen brak.

Angelina: Brad izgleda i miriše kao jarac!

Brad i Angelina planiraju sedmu bebu

Zahtjevna Angelina koju bi svaki muškarac poželio u svojoj kuhinji i spavaćoj sobi ne spada u kategoriju savršene supruge, a Brad Pitt koji oduzima dah svojom pojavom se iz idealnog supruga koji voli djecu pretvorio u muškarca koji proživljava preuranjenu krizu srednjih godina.

Prašina koju su podigli nakon što je otkrivena njihova veza sada se ponovno podigla, a na vidjelo izlazi Angelinin težak karakter koji više ne može podnijeti ni nekada toliko zaluđen Brad Pitt.

Izgleda kako će prevarena i ostavljena bivša supruga Jennifer Aniston biti ona koja će se smijati posljednja. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju