Jesu li visoke potpetice najbolji način za isticanje ženstvenosti? Pitate li muškarce, jesu. Njihov recept je jednostavan uska suknja i cipele s visokom potpeticom su najbolji recept da žena izgleda ženstveno i profesionalno


Da je Bog htio da žene hodaju u ravnim cipelama ne bi izmislio Manolo Blahnika. To je rečenica koju ponavljaju trendeseterice na povratku kući sa zabave koju su provele na potpeticama od deset centimetara i odlučne u namjeri da ih ne skidaju sve dok ne uđu u sigurnost svog doma.

Jedina zadaća skupih, dizajnerskih cipela je da odvoje žene od teško zarađenog novca. U njima je nemoguće hodati, čine vas umornim, depresivnim i na kraju siromašnim.

Život u visokim petama je jednostavno drugačiji od onog u ravnim cipelama. Odaberete li prave cipele osjećaj je isti, barem tako tvrde žene koje su zaboravile da postoje tenisice.

One ne pružaju samo dodatne centimetre već pomažu kod stava, samopouzdanja i pružaju osjećaj ženstvenosti.

Visoke potpetice možda mogu stvarati male probleme dok trčite za vlakom ili djetetom, no to je ništa u usporedbi s odrazom u ogledalo kada ih stavite na nogu. Svijet odjednom izgleda drugačije.

Niske žene jednostavno obožavaju osjećaj koji pružaju visoke potpetice, dok one visoke u njima hodaju nekoliko centimetara iznad svih. Lijepe cipele privlače poglede i pružaju 'onaj' poseban osjećaj. 


Ravne cipele su za djevojčice. Žene nose visoke potpetice!

Naravno ima i onih koji se ne slažu s tim jer je u visokim potpeticama nemoguće biti siguran u sebe. Svaki korak je borba za preživljavanje, a već s jednim krivim možete završiti na leđima.


Bez obzira radi li se o cipelama Jimmyja Chooa, Manola Blahnika, ili Christiana Louboutina zaključak je uvijek isti - žene jedva čekaju da ih skinu i odmore noge. 

Jedina zadaća skupih, dizajnerskih cipela je da odvoje žene od teško zarađenog novca. U njima je nemoguće hodati, a muškarci ne vole žene koje teturaju, čine vas umornim, depresivnim i na kraju siromašnim.

Nošenje visokih potpetica izaziva i one požudne poglede muškaraca, a time žena šalje poruku jasnog sadržaja. I na kraju, feministice tvrde kako je to jošjedna žrtva kojom žene zadovoljavaju muškarce jer je nemoguće biti zadovoljan i opušten u cipelama koje izazivaju bolove.

Ipak, osim što su predivne, skupe i žene ih obožavaju, visoke potpetice ženi pružaju osjećaj da može baš sve. A one vrtoglave potpetice, njih treba čuvati za prilike kada vrijedi stisnuti zube i trpjeti bolove. A u torbi imati par ravnih balerinki...


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju