Dvije najbolje prijateljice kraljice popa, Stella McCartey i Gwyneth Paltrow dočekale su Madonnu u Londonu koji je posjetila prvi put nakon svog razvoda od redatelja Guya Ritchieja. Guy je sa sinovima dočekao Božić, a Madonna uz prijateljice

Madonnin posjet Londonu bio je prvi nakon njezinog razvoda od redatelja Guya Ritchieja. U njezin su dom stigle Stella i Gwyneth, a potom su se sve tri uputile u zajednički izlazak

Najbolje prijateljice kraljice popa, Gwyneth Paltrow i Stella McCartney dale su sve od sebe kako bi Madonnu oraspoložile u vrijeme blagdana.

S obzirom da je njezin bivši suprug Guy Ritchie napustio njihov dom sa sinovima Roccom i Davidom kako bi zajedno proslavili Božić, djevojke su stigle prvo u Madonnin dom, a potom se i uputile u zajednički izlazak.

Susret Madonne i Guya Ritcheija nije mogao biti kraći nego što je bio.

Redatelj se u kući zadržao tek nekoliko minuta koliko mu je bilo potrebno da preuzme djecu i njihove stvari, a potom su se uputili na njegovo imanje Ashcombe.


Madonna je pak ostala u svom 15 milijuna funti vrijednom domu u Maryleboneu gdje je neko vrijeme provela s prijateljicama, a potom su se uputile u izlazak.

Madonna je navodno u vezi s mlađahnim manekenom prigodnog imena Jesus, a Guy se prema nekim informacijama viđa s Jeminom Khan, bivšom djevojkom Hugha Granta.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju