Hladno vrijeme i niske temperature ostavljaju trag na koži kosu koju je potrebno dodatno zaštiti, to možete učiniti uz pomoć vazelina. Provjerite koji su sve načini n akoji ga možete koristiti u kućanstvu i riješiti se mrlja i neugodnih štetočina

Volite li duge šetnje i boravak na svježem zraku s dolaskom hladnijeg vremena potrebno je posvetiti dodatnu pažnju zaštiti kose i kože. Svaki put nakon povratka kući ruke i lice namažite vazelinom te ga lagano utrljajte u kosu. To će vam pomoći da riješite problem ispucale kože i vrhova kose.

Mrlje od ruža na košulji također možete očistiti uz pomoć vazelina i to tako da na nju nanesetet vazelin u tankom sloju te ju stavite u perilicu rublja. To će riješiti ovaj neugodni problem na svijetloj odjeći.

Ukoliko imate kućnog ljubimca čiju su zdjelicu s hranom napali neugodni mravi i taj problem možete riješiti uz pomoć vazelina. Nanesite ga u tankom sloju na vanjski rub posude, to će odbiti mrave koji se više neće pojavljivati u blizini.

Ukoliko vaša bočica omiljenog laka za nokte pruža otpor prilikom otvaranja tom problemu možete doskočiti uz pomoć vazelina. Štapićem za uši koji ste prethodno namočili u vazelin u tankom sloju premažite grlo bočice kako vam se ovaj problem više ne bi događao.

Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju