Mnoge djevojke, a pogotovo njihovi partneri žive u strahu da će se pretvoriti u svoje majke. Godine nose svoje, no u slučaju Kate Hudson i njezine majke Goldie Hawn nema razloga za brigu. To najbolje zna Kurt Russell

Iako joj je tek 30 godina Kate Hudson može uživati u procesu starenja. Samo jedan pogled na majku, koja zaista stari dostojanstveno dovoljan je razlog za veliki osmijeh.

Goldie Hawn koja je navršila 63. godine još uvijek krase lijepa plava kosa, preplanuli ten i koža bez puno bora. na tome su joj zavidne mnoge kolegice iz svijeta slavnih, no i njezin kćer koja je naslijedila mamine gene.

Uz dobre gene, Kate je naslijedila i maminu slavu pa se nalazi na A listi holivudskih glumica. Karijeru temperamentne plavuše su obilježile romantične komedije u kojima je uspješna baš kao što je bila i njezina majka.

Kate Hudson očajnički želi dijete i obitelj

Dvije dame krasi i identičan osmijeh koji otapa muška srca, no dok je Goldie sreću pronašla uz Kurta Russella, Kate uživa u čestim promjenama frajera.

Nakon razvoda od Chrisa Robinsona s kojim ima sina Rydera bila je u vezi s Owenom Wilsonom s kojim je htjela proširiti obitelj, Lanceom Armstrongom, no veza nije potrajala, a sad ljubi bivšeg Madonninog dečka Alexa Rodrigueza.

Dvije dame zajedničkim su snagama bodrile Kateinog dečka, Alexa Rodrigueza na utakmici New York Yankeesa, a najponosniji je bio Kurt Russell, dugogodišnji partner Goldie Hawn, koji iako nije njezin biološki otac, ima sve zasluge za njezin dobar odgoj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju