Kate Moss je odlučila pokazati kako osim u poduzetničkim, odlično pliva i u majčinskim vodama pa je na koncert Lily Allen povela svoju šestogodišnju kćer Lilu Grace. Dobrom provodu zasmetali su samo kamenčići u cipeli pa je Kate paparazzima pokazala prljava stopala

Kate je u društvu kćeri i prijateljica uživala na koncertu pjevačice Lily Allen, a tamo ju je povela kako bi joj rekla da će i ona uskoro krenuti u pjevačke vode.

Kate je Lilu Grace dobila u vezi s novinarom Jeffersonom Hackom, a prema njoj je nazvala i jedan uzorak Lilabell koji se pojavio u njezinoj dobitnoj dizajnerskoj kolekciji koju je napravila za Topshop.

Naime, Kate koja je u odličnim odnosima s pjevačicom pojavit će se na njezinom novom albumu kao glazbeni gost.

Kate je poput Pepeljuge izgubila cipelu, no samo na trenutak. Krivci su bili kamenčići koje je pokupila dok je skakutala na hitove Lily Allen.

Kate Moss: 'Volim sve staro... osim muškaraca'

Kate Moss: Bez make-upa i photoshopa!

Djevojke su odlučile zajedno snimiti jednu pjesmu, a Lily će tako ostvariti veliki želju Kate Moss koja se uporno pokušava nametnuti u glazbenim vodama. Do sad joj je to uspijevalo samo preko partnera jer su njezini dečki redom uspješni glazbenici, no ona je odlučila okrenuti ploču i pokazati svijetu da osim stasa ima i glas.

Na povratku s koncerta zasmetali su je kamenčići u cipeli, a kada ih je odlučila izvaditi paparazzi su zabilježili njezino prljavo stopalo.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju