Ona je priznata zbog svoje prirodne ljepote i talenta, pa nije ni čudno što se Kate Winslett osjeća sretnije nego ikada. 'Otkako sam prešla tridesetu, osjećam se fantastično' kazala je glumica koja još uvijek odolijeva pritiscima plastične kirurgije

'Neholivudski' stav

'Imam 33 godine, dvoje djece i osjećam se fenomenalno upravo ovdje gdje se sada nalazim', odgovara Kate Winslett na pitanje čemu može zahvaliti svoju vitku figuru. Njezin je stav prema tjelovježbi vrlo ležeran i neholivudski.

Postoje stvari koje bi mi život učinile jednostavnijima, no to ne činim jer bih tako pristala na život zvijezde kojemu se odupirem. Bilo bi lakše kada bih imala dadilju i kuhara, ali ne želim takav život za svoju djecu.

- Nisam vježbala od listopada. Ma upravo ništa. Tko zna koja me sila drži na okupu… Prije nekoliko mjeseci sam radila pilates i to je sigurno malo pomoglo, jer sam vježbala redovito.

Vrlo sam neredovita...

No, to 'redovito' i nije baš toliko redovito, uz smijeh priznaje glumica koja kaže kako svoju liniju može zahvaliti godinama i činjenici da je vrlo zauzeta.

Trideset su najljepše godine za nju, jer, kaže, nije toliko opterećena svojim izgledom. - Ne izgledam ni starije, ni mlađe od 33 i mislim da je to ok.

Moj život nije savršen

Glumica koja dobija uloge u filmovima s A-liste, ima sretnu obitelj, Oscara i milijune na račun te tvrdi: 'Moj život nije savršen'.

- Postoje stvari koje bih mogla promijeniti i koje bi mi život učinile jednostavnijima. No, to ne činim jer bih tako pristala na život zvijezde kojemu se odupirem. Mislim, bilo bi lakše kada bih imala dadilju i kuhara, ali ne želim takav život za svoju djecu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju