Tridesetogodišnja glumica Katherine Heigl pokazal je prve fotografije svoje posvojene djevojčice Nancy Leigh koju ona i njezin suprug Josh od milja zovu Naleigh. Zvijezda 'Uvoda u anatomiju' tvrdi kako tek troje čine pravu obitelj

Posvojena djevojčica iz Južne Koreje je dijete s posebnim potrebama, a ime je dobila prema majci i sestri Katherine Heigle.

Glumica i njezin suprug Josh Kelley presretni su zbog prinove u obitelji te tvrde kako su spremni na sve izazove koje će im donijeti odgoj malene Naleigh. Katherine je otkrila kako će postati majka u showu Ellen DeGeneres te naglasila kako je činjenica da je djevojčica dijete s posebnim potrebama uvelike olakšalo proces posvajanja.

Seksi Katherine Heigl postaje majka!

Glumičina sestra Margaret Leigh je rođena u Koreji i posvojena, pa je Katherine oduvijek imala veliku želju učiniti isto. Kako bi bila sigurna da će joj se jednog dana ta želja i ostvariti razgovor oko posvajanja je sa suprugom Joshom obavila prije zaruka.

'Htjela sam da moj budući partner zna da će se to jednog dana dogoditi.', rekla je Katherine.

Glumica je uzela prekid od snimanja serije 'Uvod u anatomiju' kako bi se posvetila majčinstvu te priznala kako se za sada još plaši trudnoće, no vjeruje kako će jednog dana postati biološka majka.

Katherine je fotografije svoje proširene obitelji objavila na stranici zakalde

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju