Ponosni Tom Cruise izjavio je kako je njegova trogodišnja kćer sama svoj stilistica. Svu odjeću Suri sama bira, a tata nikada ne pita za cijenu. A cijena je gotovo 130,000 kuna mjesečno

Što tatina miljenica poželi to i dobije. Nije to tako samo u slučaju Suri i njezinog oca Toma Cruisea, ali u svijetu umjerenosti i pravila, to bi otprilike značilo da trogodišnja kći dobiva baš onu plišanu igračku u koju je uperila prstom.

Ali, kod Cruiseovih to znači da Suri koja se voli igrati s odjećom, mjesečno dobije garderobu u vrijednosti od gotovo 130,000 kuna.

Suri iz štiklica uskočila u čizmice

'Samo da znate, Suri sama bira svoju odjeću' rekao je poznati glumac dok je njezina majka dodala kako ima 'sladak' ukus.
'Odijevanje Suri u prekrasnu odjeću je postao Katien omiljeni hobi. Na internetu pronalazi različite stylinge koji bi se mogli svidjeti našoj kćeri.

Nakon potpetica, Suri prešla i na šminku

Omiljeni look joj je onaj koji priziva 80-te - kada odjene Suri u tajice i haljinu upadljive boje. Suri se obožava modno igrati i uvijek je aktivno uključena u proces odabira odjeće' dodao je Tom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju