Malena Suri Cruise sa samo tri godine nosi titulu najutjecajnijeg djeteta na svijetu. Njezini najdraži odjevni predmeti su haljinice i balerinke, a najviš voli biti u maminom naručju. Kako Suri raste sve je sličnija Katie Holmes, a sada imaju i iste fruzure

Stilisti i modni kritičari još nedavno su govorili kako Katie Holmes ima istu frizuru kao njezin suprug Tom, kratku u dječačku, no to se sada promijenilo jer joj je modni uzor u posljednje vrijeme trogodišnja kći Suri.

Kate i Suri s istim frizurama snimljene su u Los Angelesu kada je glumica, najpoznatija po ulozi u seriji 'Dawson Creek', a zatim po braku s Tomom Cruiseom, pokupila Suri sa sata baleta.

Odjevena u smeđu haljinicu s bijelim cvjetovima Suri ni ovaj put nije hodala već je uživala u maminom naručju i naravno, bila je bosa. Malene balerinke nosila je mama!

Suri je vjerojatno jedna od najfotografiranijih curica i zvijezda uopće zbog čega je njezin modni stil došao pod povećalo  javnosti. O modnom utjecaju kćerkice progovorio je i sam Tom Cruise koji je rekao kako mu laska što mnogo ljudi žele kopirati Surinu odjeću.

'To je malo čudno, ali tako je kako je', rekao je Tom.

Uz satove baleta Suri ide na Španjolski, Francuski i moderni balet, roditelji su joj platili i satove stepa te gimnastiku i nogomet. Tom je za aktivnosti svoje kćeri izdvojio milijun dolara!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju