Ukoliko želite dočekati ljeto spremni jedan od načina da to učinite je vježbanje uz pomoć fitness DVD-a koji je objavila starleta Kim Kardashian. Njezine obline koje izazivaju zazubice kod muškaraca mogu postati i vaše!

Kako bi se riješili suvišnih kilograma i masnih naslaga na kritičnim zonama najbolje i jedino rješenje je vježba. Uz to naravno pomaže i pravilna i zdrava prehrana, no ukoliko se ne pokrenete teško da će vaše tijelo poprimiti željeni oblik koji će vas, a i okolinu zadovoljiti kada dođe vrijeme da se pokažete u kupaćem kostimu.

Jedno od riješenja je i DVD s vježbama koji je izdala Kim Kardashian. Starleta je na jednom mjestu pokazala vježbe koje njezine obline čine gotovo savršenima i otkrila tajne uz pomoć kojih održava liniju.

Kim koja obožava plijeniti pažnju svojim oblinama nedavno je pronašla novo mjesto koje joj uz tjelovježbu pruža i odličnu zabavu. Fitness centar 'Fly to Gym' omogućava polaznicima da učvrste tijelo uz pomoć vježbi na trapezu.

Kim Kardashian zasjala na trapezu

Kim je izdala tri DVDa, a predstavila ih je u Los Angelesu te se tako pridružila glumicama i manekenkama koje su odlučile pomoći ženama u topljenju kilograma.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju